Masina de cusut 1 ac, BROTHER NEXIO, DIRECT DRIVE, cu sistem electronic de regalare a transportului inferior DIGIFLEX FEED, 1 ac, cusatura rigida, cu taiere automata a firului
NOU: se poate plati si cu Google Pay si Apple Pay!
Masina de cusut 1 ac, BROTHER NEXIO, DIRECT DRIVE, cu sistem electronic de regalare a transportului inferior DIGIFLEX FEED, 1 ac, cusatura rigida, cu taiere automata a firului
Masina de cusut 1 ac, BROTHER NEXIO, DIRECT DRIVE, cu sistem electronic de regalare a transportului inferior DIGIFLEX FEED, 1 ac, cusatura rigida, cu taiere automata a firului
Sistemul DIGIFLEX de actionare si reglare a transportului inferior asigura:
- o productivitate marita si calitate superioara a cusaturilor, in special in cazul materialelor dificile.
- reduce nr. de ruperi ale acului,
- evita incretirea si alunecarea materialelor.
- zgomot si vibratii reduse la coaserea inainte si inapoi.
CARACTERISTICI
- pentru materiale subtiri, medii
- pasul reglabil pina la maxim 5 mm
- viteza de coasere maxima 5000 imp/min
- cursa debitor–intinzator 35 mm
- ungere minimala prin sistem etans de lubrifiere din rezervor, superior fata de masinile standard de cusut.
- LED pentru iluminat local cu reglaj al intensitatii luminoase de la panoul de comanda
-stergator de fir
-dispozitiv de retinere a atei la ac – inceputul si sfirsitul coaserii devin cu un aspect mai placut
Masina este dotata cu nou panou de comanda Nexio usor de folosit si are urmatoarele functii:
- taiere automat de fir.
- programarea nr. de pasi de cusatura pentru intarirea la inceputul si la sfirsitul coaserii
-pozitionarea acului sus/jos
- tasta de corectura
- stergator de fir
- reglarea vitezei pentru inceputul coaserii
Masina completa cap, suport, masa si servomotor incorporat (economie de energie, putere consumata 0,45Kw, tensiunea de alimentare 230V).
Inclusiv : PFL - ridicarea automata a piciorusului presor.
https://industrialsewingmachine.global.brother/en-emea/lock/s7250a/spec/index.aspx
Da! Cu respectarea anumitor reguli:
Și, să nu uităm că este o mașină de uz casnic. Nu pot utiliza mașina de cusut în regim industrial, adică să o folosesc predominant pentru cusături pe materiale groase, dar pentru satisfacerea nevoilor personale este perfectă.
Mașinile de uz casnic sunt destinate să poată fi utilizate într-un regim de maxim 3÷4 ore (continuu) pe zi.
Astfel, în funcție de frecvența cu care se utilizează mașina este indicat să se aducă mașina la service pentru a fi curățată și unsă. Orientativ, există două extreme posibile:
Așa cum am specificat, sunt două extreme posibile, asta nu înseamnă că trebuie să aștept 6 luni sau 2 ani să aduc mașina la service. Dimpotrivă, este indicat să se aducă mașina la service ori de câte ori este nevoie sau, de ce nu, se poate aduce preventiv.
Totuși, există obligația utilizatorului să curețe minimal mașina de cusut, așa cum este specificat în manualul de utilizare la rubrica dedicată.
Pânză (țesătură):
Tricot:
Piele naturală sau vinilin (piele sintetică):
Există două tipuri de mașini de cusut de uz casnic:
Indiferent de tipul mașinii, trebuie curățate de scamele acumulate, după fiecare utilizare (intră în sarcina utilizatorului) conform manualui de utilizare la rubrica dedicată.
Numai după această operație se poate face ungerea, DOAR LA CELE ELECTROMECANICE (clasice) cu graifăr și suveică metalică (poziția lor este verticală).
Cele cu suveica de teflon doar se curăță de scame.
Pentru ambele tipuri de mașini de cusut de uz casnic se acceptă ungerea tijei de ac (o picătură).
NU!
Acestea se înlocuiesc. Există două cuțite montate pe mașina de surfilat, unul care este fixat în șasiu, și unul care este mobil. Este recomandat să se înlocuiască ambele cuțite deoarece posibilitatea de a se toci (strica) doar unul dintre ele este foarte mică.
Factorul care determină tocirea prematură a acestor cuțite este scama acumulată în procesul de tăiere al materialului. Acestea trebuie să fie curățate frecvent.
Cusătura de tip surjet este o cusătură ce se execută cu 1 ac și 3 fire, numai la mașina de surfilat și are următorele setări: lățime mică (2÷3mm) și pasul foarte mic (0,1÷0,2mm).
Mașinile de surfilat de uz casnic pot să execute acest tip de cusătură cu respectarea anumitor setări pe care mașina le permite.
La toate tipurile de mașini de cusut de uz casnic se poate folosi acul dublu. Există totuși tipuri de cusături (anumite custuri decorative) la care nu se poate folosi acul dublu.
DA! Se pot coase materiale elastice la mașina de cusut de uz casnic cu condiția să nu se utilizeze cusătura simplă dreaptă. Cusătura simplă dreaptă este o cusătură rigidă, astfel materialul elastic își pierde din elasticitate. Se alege un tip de cusătura de tipul „dinte de fierăstrău” sau cusătura zig-zag în 3 puncte.
Pentru cusături pe materiale elastice se utilizează mașina de surfilat și mașina de acoperire (uberdeck)
Pentru quilting se foloseste un piciorus de quilting, iar masina trebuie sa fie prevazuta cu sistem de anulare a transportului (de coborare a dintilor)
Toate masinile Brother (modelele mai noi) sunt echipate cu sistem suveica orizontala (teflon), care ofera cateva avantaje fata de cea verticala (metalica)
Carduri in rate( comision 0%): puteti accesa pina la 12 rate, utilizand cardul de cumparaturi direct pe website. Detalii..